CFL Combine SWEDEN: Denny John, WR/ST

Denny John från Stockholm Mean Machines är en av de spelare som kommer delta på CFL Combine i Norrköping söndagen den 12 januari.

– Det ska bli kul att tävla med de bästa spelarna i Sverige. För min egen del så är målsättningen att prestera till min förmåga och hoppas det räcker för att gå vidare till nästa uttagning.

Denny John kom till Stockholm Mean Machines inför säsongen 2019 och va under säsongen en av Superseriens mest mångsidiga spelare och såg speltid både som wide receiver, defensiv back och på special teams. Hans 90 yards långa kickoff-retur för en touchdown mot Örebro Black Knights den 4 maj var den längsta i Superserien 2019.

I Sverige har han, förutom Mean Machines, hunnit med att representera STU Northside Bulls, Tyresö Royal Crowns och Uppsala 86ers. Till Mean Machines kom han från spel med Wasa Royals i den finska högstaligan.

CFL Combine SWEDEN i Maxihallen i Norrköping är en unik möjlighet att ta sig vidare till en sista uttagning i Kanada den 26-28 mars 2020 och drömmen om ett proffskontrakt med CFL, Canadian Football League. Uttagningen äger rum den 12 januari från kl. 11 till 15 och är öppen för besökare. Uttagningen kommer också livesändas på SolidSport. Mer information om uttagna spelare och om CFL Combine SWEDEN hittar du här.