SM finaler på Stockholm Stadion

SM finalerna för damer och herrar kommer att spelas på Stockholm Stadion lördagen den 7:e juli.

Under ett extrainsatt styrelsemöte under onsdagen beslutade Förbundsstyrelsen att tilldela Stockholm Mean Machines arrangemangsavtalet för SM-finalen 2018.

Förbundsordföranden Kristian Elisson om att SM finalen arrangeras på Stockholm Stadion:

”Vi ser väldigt mycket fram emot att återigen ha två spännande finaler på Sveriges finaste arena, vi ska arbeta hårt för att tillsammans med Stockholm Mean Machines få till ett bra arrangemang. Det känns kul att kunna erbjuda de bästa spelarna i Sverige att spela på en så traditionsfylld arena. ”

Stockholm Mean Machines ordförande Niclas Backlund:

”Vi inom Stockholm Mean Machines tycker att det ska bli väldigt spännande att, med vår kompetenta matcharrangemangsgrupp, genomföra SM finalerna på Stockholm Stadion. Vi ser fram emot ett bra samarbete med förbundet och hoppas snart kunna presentera några roliga överraskningar kring arrangemanget.”

 

Superserien för herrar startar den 6:e april och regerande mästarna Carlstad Crusaders gör tillsammans med Örebro Black Knights, Stockholm Mean Machines, Uppsala 86ers och nykomlingen Göteborg Marvels  upp om finalplatserna.

Spelschema: http://amerikanskfotboll.com/tabeller/herrar/

Superserien för damer drar igång den 14:april och åtta lag kommer slåss om en plats på Stockholm Stadion den 7:e juli. Köpenhamn Tomahawks deltar också i grundserien men tävlar inte om en finalplats.

Spelschema: http://amerikanskfotboll.com/tabeller/damer/