Kristian Elisson omvald som ordförande för SAFF

Vid lördagens förbundsmöte inom SAFF valdes Kristian Elisson till ordförande för förbundet. Kristian blev då vald att leda förbundet under ett års tid.

”Givetvis glad och hedrad över att ha blivit omvald även om årsmötet var en påminnelse om vilken lång väg vi fortfarande har att vandra, inte minst kring kommunikationen inom rörelsen. Årsmötet valde nu en styrelse som inte är jämställd vilket är besvärande i vår strävan att vara ett jämställt förbund. Men jag ser fram emot att arbeta med de nya krafterna som kommer in i styrelsen, vi har ett spännande år framför oss. Just nu hoppas jag vintern ger sig snart och säsongerna kan starta!” säger Kristian om utnämningen.

 

På årsmötet valdes valdes även Lars Samuelsson, Robert Johansson, Josef Nguzo och Markus Agebrink till ledamöter för en tid på två år. Patrik Pettersson valdes som ledamot på fyllnadsval för ett års tid.

Till suppleanter valde årsmötet Matilda Barber och Ola Kimrin.

Kvar som ledamöter i förbundsstyrelsen efter tidigare val är Charlotta Uhler von Arnold, Martin Söderberg och Helena Lindeen.